Najnovije

GLUMAC MAJKL VEDERLI ISPLJUVAN! Sram te bilo, potcenio si srpskog dečaka, a obratio ti se na čistom engleskom!

Jedan od vodećih glumaca televizijske serije "Mornarički istražitelji" (NCIS) Majkl Vederli, koja se u nekoliko navrata i na različitim kanalima prikazivala, i još se prikazuje kod nas, oženjen je srpskom doktorkom medicine Bojanom Janković, ali mu to nije nimalo smetalo da oplete po Srbima i Srbiji.

Majkl Vederli (Foto: Jutjub)

NJegove prostačke i ružne opaske na račun srpske dece izazvale su poplavu komenara na društvenim mrežama, ali i na Jutjubu, ispod snimka njegovog neukusnog TV gostovanja.
Među komentarima koji je pobrao najviše plusića jeste komentar jedne Jelene koja je napisala: Uvredio si dete. Odlično. Nadam se da se osećaš kao kreten. Za taj uzrast, engleski govori sasvim dobro. Možda ima "jači" akcenat, ali to je normalno, ima puno vremena da nauči i napreduje. Deca su uvek takva - kažu šta im je na umu, surovo su iskrena...

Podsetimo, on je u emisiji "Keli uživo", američke voditeljke Keli Ripa, ispričao kako je prošle godine s porodicom boravio u poseti Srbiji, posle čega je bez blama, pred publikom u studiju, ismejao dečaka od 10 godina koji ga je zaustavio na ulici i pitao da li je to stvarno on, glumac Majkl Vederli iz "Mornaričkih istražitelja". Pogledajte OVDE kako je poznati američki glumac vređao srpsku decu.
Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA