Najnovije

SNS PORUČIO DS: Devet dana ste u vlasti sa SRS!

BEOGRAD - Beogradski odbor Srpske napredne stranke obavestio je danas demokrate da je DS već devet dana u koaliciji sa SRS-om na beogradskoj opštini Stari grad i da, kako navode, nikakve laži, spinovanja i brojne manipulacije, kojima se DS služi, ne mogu poreći tu istinu.

SNS i DS (Foto: printskirin)

U saopštenju beogradskih naprednjaka se navodi da jagma za fotelje na Starom gradu je u stvari borba za kontrolu nad poslovnim prostorom i pokušaj da se sakrije rezultat poslovanja u prethodnom periodu.
"Politiku DS-a građani su na izborima ocenili kao pogubnu, jer upravo tada su kažnjeni za sva svoja zlodela, kriminal i korupciju. Građani su kaznili otimanje od dece ometene u razvoju, krađu u Rzavojnoj banci vojvodine, nameštanje tendera i brojne druge afere, u kojima su glavni akteri bili upravo funkcioneri DS-a predvođeni Bojanom Pajtićem", navodi se u saopštenju.
Beogradski naprednjaci smatraju da je skandalozno to što DS pominje bogaćenje, kada su upravo oni kupovali pašnjake, vinograde, old tajmere... 
"Kada su zimovali na Maldivima, brčkali se na Brionima. Skandalozno je da to pominju ljudi čiji su bankovni računi uvećani za višemilionske iznose na nesreći građana", stoji u saopštenju.
O pljačkanju, kažu, govore oni koji su posle razornog zemljotresa u Kraljevu, umesto pomoći građanima, novac stavljali u svoje džepove.
"Srpska napredna stranka se bori za budućnost Srbije i svih njenih građana, za evropski životni standard, stabilnu i jaku Srbiju, što velika većina građana podržava", pručili su iz GO SNS Beograda. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA