Najnovije

GOLA SAŠKA KARAN: Pogledajte erotske fotke temperamentne pevačice (FOTO)

Saška Karan se ponosi svojim oblinama, pa je rešila da se na Fejsbuku pohvali svojim provokativnim fotografijama.

Saška Karan (Foto: Jutjub)

Pevačica Saška Karan je učesnica aktuelne sezone najgledanijeg rijalitija na Balkanu, a u seoskim poslovima na imanju u Lisoviću već se oprobala 2013. godine na Farmi 4.
Karanova je poznata kao osoba koja je vrlo temperamentna, bez dlake na jeziku, koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. I dok je jedni podržavaju i navijaju za nju, drugi osuđuju njeno ponašanje.
Ipak, mnogi su saglasni u tome da pevačica za svoje godine izgleda veoma lepo i atraktivno, pa se često na Farmi mogu čuti komplimenti njenih kolega na Saškin račun. Oni često ističu da je pevačica u mladosti bila izuzetno lepa i zgodna, kao i da se nije mnogo promenila, već je svoju lepotu uspela da sačuva.
Svima je poznato kako Saška danas izgleda, međutim, malo ko je imao priliku da vidi njene golišave fotke iz mladosti, na kojima je ona u punom sjaju.
Kontroverzna farmerka je očigledno ponosna na svoje obline, pa je zbog toga svoju najdublju intimu podelila sa mnogobrojnim pratiocima na Fejsbuku. Na ovoj fotografiji Saška pozira potpuno gola, a njeno nago telo krase šareni leptirići. Takođe, primetna je i drugačija frizura koja crvenom bojom oslikava njen vatreni temperament.
Na drugoj fotografiji pevačica je rasplamsala maštu muških obožavaoca. Ona pozira u kupatilu potpuno mokra, a izazovnom pozom i “stajlingom” očarala je korisnike Fejsbuka.
Izvor: pink.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA