Najnovije

Bjeković: Spremaju se neredi, hoću obezbeđenje policije!

Kandidat za predsednika FK Partizan, Nenad Bjeković, tražio je policijsko obezbeđenje uoči skupštine zakazane za utorak u 17 časova.

Foto:Jutjub

Nekadašnji čelnik, koji želi da se vrati na glavnu poziciju kluba, pisao je ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću jer smatra da se spremaju neredi.
"Tokom vikenda, više lica me je obavestilo da određene grupe bliske sadašnjem rukovodstvu planiraju da tokom izborne skupštine izazovu incidente (primenom fizičkog nasilja, bacanjem suzavca, i na drugi sličan način), sa ciljem da spreče održavanje iste i njihovog daljeg ostanka na vlasti", naveo je Bjeković u pismu. Identično pitanje, Bjeković je uputio i ministru omladine i sporta Vanji Udovičiću. "U skladu sa iznetim, ovim putem Vas molim da reagujete, da naložite nadležnim policijskim upravama u okviru Ministarstva unutrašnjih poslova postupanje koje bi se ogledalo u prisustvu i obezbeđenju same skupštine i omogućavanju njenog nesmetanog odvijanja od strane policijskih službenika MUP. Takođe, na ovaj način bi se onemogućilo prisustvo u SC Teleoptik svim sumnjivim licima koja imaju nameru bilo kakvog nezakonitog delovanja na članove skupštine", navodi se u zaključku pisma Nenada Bjekovića. Izvor:Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA