Najnovije

HODŽA O "ZALIVANJU KRVLJU": Žestoko vređanje Srba - neće "vlah" vladati u Srebrenici! (VIDEO)

BiH - Poglavar Islamske zajednice u BiH Husein Kavazović na nedavno održanom skupu u Švajcarskoj održao je skandalozan govor prepun uvreda, gdje je pripadnike srpskog naroda nazvao “vlasima”.

Reis Husein Kavazović (Foto: Skrinšot - amaterski snimak mobilnim uređajem)

Govoreći o narednim lokalnim izborima u BiH, Kavazović je pozvao Bošnjake da se registruju i glasaju u Srebrenici i da ne dopuste da, kako je rekao, vlah vlada u Srebrenici.

“Nećemo halaliti nikome ko bude mogao, a ne bude htio. Svako ko može dati svoj glas, svako ko može da se registruje, svako ko može dozvoliti da ‘vlah’ ne vlada u Srebrenici. Nek mu je haram /nečisto/ ako to ne učini… To je naše i to ne možemo ostaviti”, rekao je Kavazović u video snimku koji je odmah uklonjen od strane YouTube korisnika.

U svom drugom govoru, takođe u Švajcarskoj, objašnjavajući vernicima kako da se odnose prema predstojećim lokalnim izborima, Kavazović je, između ostalog rekao, da za to postoje dva načina.

“Ili da se krvlju zalijevamo ili svake četiri godine da idemo na izbore i da potvrdimo svoj suverenitet. Birajte Bošnjaci da li da svakih 20-30 godina krv lijemo ili da izađemo na izbore. Naša kuća je naša obaveza, a sačuvati Srebrenicu, pogotovo. Valja se protiv njih i mezarovima /grobljima/ braniti. Ostanite budni za svoju domovinu”, kaže Kavazović.
Hodza vredja Srbeby wpnewscms Izvor: Moja Hercegovina

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA