Najnovije

Troicki se osvetio Simonu i zakazao susret sa Vavrinkom!

Viktor Troicki deklasirao je Žila Simona sa 6:4, 6:2, 6:2 i plasirao se u osminu finala, u kojoj će se sastati sa braniocem titule Stanom Vavrinkom.

Viktor Troicki (Foto: mercedescup.de)

Imala su obojica tenisera dan pauze, Viktor je više odmarao jer mu je Dušan Lajović predao meč, dok je Simon tek posle pet setova slomio Pelju.
Nije do pariskog susreta Troicki uspeo da uzme ni set Francuzu, kome se revanširao na idealan način pred susret sa šampionom Stanom Vavrinkom.
Meč nije mogao da počne bolje, Viktor je napravio brejk, iako je Simon poveo sa 40:15. To je uspeo i da odbrani, mada je imao domaćin šansu da mu odmah uzvrati oduzimanjem servisa.
Ipak, Simon se revanširao i izjednačio, zatim se neizvesna borba vodila i dalje do 3:3, pošto je Francuz sprečio dva puta Troickog da vrati prednost brejka.
U tome je 24. igrač sveta uspeo nešto kasnije odlaskom na 5:3, a priliku za osvajanje seta iskoristio je besprekorno, ne izgubivši ni poen. U dobrom ritmu Viktor je nastavio, napravio je novi brejk i poveo sa 3:1, nije dozvoljavao nijednu šansu za brejk 18. igraču ATP liste. Koristio je umor Simona Troicki na pravi način, u sedmom gemu je treću brejk šansu pretvorio u još ubedljivije vođstvo (5:2). Potpuno je razoružao Simona, nanizao je čak sedam gemova i u trećem setu poveo sa 4:0, pa je onda tek dozvolio protivniku da ublaži poraz. Izvor:Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA