Najnovije

Madridsko finale Lige šampiona!

Fudbaleri Real Madrida igraće protiv Atletiko Madrida u finalu Lige šampiona i reprizi finala iz 2014. godine.

Geret Bejl(Foto:Jutjub)

Ekipa Zinedina Zidana savladala je u revanšu polufinala Mančester siti sa minimalnih 1:0 posle remija bez golova u Mančesteru i plasirala se u svoje 14. finale u istoriji kluba .
Revanš meč na Bernabeu doneo je dominaciju Reala tokom svih 90 minuta, ali domaći igrači i navijači su strepeli do samog kraja najviše zbog raspoloženog golmana Sitija DŽoa Harta. 
Jedini gol postigao je Garet Bejl u 20. minuutu uz dosta sreće i odbitak od Fernandinja, a u preostalom delu meča Ronaldo, Bejl, Hese i Modrić propustili su nekoliko velikih šansi da pre kraja meča reše pitanje drugog finaliste. 
Ipak, Siti je odigrao izuzetno lošu utakmicu i nije uspeo da kazni promašaje domaćina. Tim Manuela Pelegrinija bio je u potpunosti u podređenoj poziciji, a osim prilika Fernandinja, Mangale i Aguera, nije ozbiljnije ugrozio Navasov gol. 
Veliko finale je na programu 28. maja na San Siru. Real će pokušati da popravi rekord i osvoji 11. titulu šampiona Evrope, dok se tim Dijega Simeonea, koji je već izbacio Barselonu i Bajern, bori za prvi ’ušati’ trofej u svom trećem finalu. 
Izvor:B92

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA