Najnovije

KOLINDA, SPREMI SE: Šešelj dobio pasoš i spreman da ode u Zagreb

BEOGRAD - Lider radikala, dr Vojsilav Šešelj, dobio je pre dva dana pasoš Republike Srbije.

Vojislav Šešelj (Foto: Jutjub)

Šešelj je potvdio da je konačno posle toliko godina dobio važeću putnu ispravu i da mu je ona izdata u policijskoj upravi u Zemunu.

- Čekao sam 30 dana i dobio sam ga tog poslednjeg 30 dana koliko je potrebno po zakonu za izadavanje pasoša. Neka me Kolinda čeka, eto mene, stižem u Zagreb i na Trg Bana Jelačića. Na kraju krajeva, neka Kolinda kaže koji joj datum odgovara da provedemo jedan romantičan vikend na Pantovčaku, rekao je lider radikala.

Podsećanja rado. lider SRS Vojislav Šešelj predao je 4. aprila ove godine zahtev za izdavanje pasoša u MUP-u u Zemunu i najavio da mu je prva destinacija Zagreb, a da potom namerava u Sarajevu "obići staze svog detinjstva".

Šešelj je u ranijoj izjavi rekao da ga zabrana neće sprečiti da ide u Hrvatsku.

- Odlučio sam da idem. Lako bih ja podneo ovu zabranu da nije moje drage Kolindice. Jer kako će mi ona izgledati posle 20 godina, kaže Šešelj i dodaje da ne postoji prepreka zbog koje mu ne bi bila vraćena putna isprava.

- Ceo autobus novinara će biti, oni idu za Zagreb, a ja ću doći svojom maršrutom. Ne mogu da otkrijem kojom. Ima neka fora, a ne mogu vam reći kako. Idem na Trg Bana Jelačića da malo posedim u gradskoj kafani, da obiđem one dve knjižare u samom centru i taj zvanični deo je završen, a onda idem da se predam zagrljaju svojoj dragoj Kolindi - istakao je Šešelj u jednoj od ranijih izjava. Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA