Najnovije

Restoran u Danskoj nudi seks-igračke uz kupljenu hranu!

Kada kupujete pljeskavicu i čujete neizbežnu rečenicu "šta ćemo od priloga", verovatno mehanički nabrojite dodatke i povrće koje želite, ali biste se zaprepastili u restoranu "Hot bans" u Kopenhagenu kada biste videli ponudu! 
Danci kombinuju hranu sa seks altkama (foto: Telegraph.co.uk)

Danci kombinuju hranu sa seks altkama (foto: Telegraph.co.uk)

Ovaj restoran nudi seks-igračke uz svaki kupljeni hamburger, a promotivna ponuda ove nedelje podrazumeva da će svaki muškarac uz pljeskavicu dobiti prsten za penis, a svaka devojka vibrator. "Ponuda igračaka za seks važiće samo u večernjim časovima, jer kod nas ipak jedu i čitave porodice. Znamo šta svi žele petkom i subotom uveče – dobru klopu i seks! Odlučili smo da ta dva objedinimo na svom meniju", rekao je vlasnik restorana Matijas Ker.
Pročitajte još:Da li misterija Salcburške kocke potvrđuje da su nas posetili vanzemaljci?(FOTO) Japan: Spremaju jela u kondomu!
Restoran "Hot bans" ranije je bio na meti kritike zbog činjenice da su konobarice veoma oskudno odevene, a na Instagram stranici restorana svakodnevno se objavljuju fotke njihovih dekoltea uz nagradnu igru – ako pogodite koja je konobarica, dobijete nagradu. Izvor Mondo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA