Najnovije

Madrid: Novak u novom polufinalu, Miloš nemoćan

Novak Đoković plasirao se u polufinale Mastersa u Madridu, pošto je u dva seta porazio Miloša Raonića.

Novak Đoković(Foto:Jutjub)

Najbolji teniser i sportista planete nije imao previše problema protiv Kanađanina, 10. igrača sveta, savladavši ga u dva seta posle 104 minuta igre – 6:3, 6:4.
Đoković je prvi set rešio u svoju korist za nešto više od pola časa igre, pravovremeno iskoristivši brejk šansu, za vođstvo od 4:2. Milošu nije pomogla ni činjenica da je ubacio čak 18 od 21 prvog servisa u uvodnom delu duela
Drugi deo meča bio je dosta uzbudljiviji, iako tako nije delovalo – pošto je Novak već na startu još jednom oduzeo serivs rivalu. Već u narednom gemu Raonić je imao dve prilike da se vrati, ali se Đoković bez većih problema izvukao. 
Sve je praktično moglo da bude gotovo u petom gemu drugog seta, ali je ovoga puta Kanađanin bio taj koji je uspešno rešio dve brejk prilike rivala. Prvu priliku da reši pitanje pobednika Novak je propustio ponovo na servis protivnika, da bi zatim, posle nove spasene brejk šanse i velike borbe, četvrtu meč loptu pretovrio u konačni trijumf i plasman u novo polufinale.  Bio je ovo sedmi međusobni duel Novaka i Miloša, a naš as zadržao je maksimalan učinak.  Nole će za plasman u finale igrati sa Japancem Keijem Nišikorijem, koji je posle preokreta porazio Nika Kirjosa iz Australije, dok drugi polufinalni par čine Rafael Nadal i Endi Mari. 
Izvor:B92

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA