Najnovije

ŠARADA U NJUJORKU: Šta znaju mafijaši o paljenju srpske svetinje?

Albanac DŽon Alite, nekadašnji plaćeni ubica njujorškog podzemlja, tvrdi da nije podmetnuo požar u crkvi Svetog Save na Menhetnu.

Požar u crkvi Svetog Save na Menhetnu (Foto: JuTjub)

On tvrdi da mu sve smešta bivši šef DŽon Goti mlađi, vođa italijanskog klana. Članovi najčuvenije mafijaške porodice Gambino iz NJujorka zaratili su zbog nedavnog požara u srpskoj sabornoj crkvi Svetog Save na Menhetnu.
Pre nekoliko dana u medije je došla informacija da se sumnja da je u paljenju srpske crkve u NJujorku učestvovala albanska mafija. U pojedinim srpskim medijima je kasnije DŽon Alite, mafijaš albanskog porekla i bivši plaćeni ubica, označen kao mogući krivac za izazivanje vatre u pravoslavnoj svetinji na Vaskrs. Međutim, u novinama su se sada pojavili navodi da Alite oštro odbacuje te tvrdnje i optužuje bivšeg saradnika i kuma ozloglašene mafijaške porodice Gambino DŽona Gotija mlađeg za plasiranje takvih informacija, a Goti, s druge strane, tvrdi da Alite koristi ovu situaciju za sticanje novca i popularnosti. Iako ove optužbe kruže medijima praktično od Vaskrsa, za sada nije bilo informacija o tome da li ih je njujorška policija i ispitala. Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA