Najnovije

OFK drugoligaš posle 18 godina! (VIDEO)

Farkaš, Mudrinski i Ilić pogađali na Omladinskom stadionu i Spartaku doneli pobedu od 3:1.

OFK Beograd ispao u drugu ligu(Foto:Jutjub)

Plej-aut je završen dva kola pre kraja! Jagodina u subotu, a danas i OFK Beograd, izgubili su i teoretske šanse da sačuvaju superligaški status. Na Omladinskom stadionu na Karaburmi Spartak nije smeo sebi da dozvoli da se još jednom smiluje Romantičarima, već je pobedom od 3:1 poslao OFK u niži rang.
Četvrti najveći klub Srbije, uz Crvenu zvezdu, Partizan i Vojvodinu jedini sa trofejom osvojenim u staroj Jugoslaviji, tako će posle punih 18 godina u eliti učiniti korak nazad. Ni nov sistem takmičenja, podela bodova posle regularnih 30 kola nije pomogla. Romantičari će posle punih 18 godina u eliti napraviti korak nazad. Petostruki osvajač Kupa Jugoslavije u vreme kad se igralo od Vardara pa do Triglava naredne sezone u Prvoj ligi Srbije. Ničim što je prikazao u ovom takmičarskom ciklusu nije ni zaslužio da preživi među najboljima. U plej-autu bod u pet kola.
Na kraju su mu presudili Danijel Farkaš, Ognjen Mudrinski i Stefan Ilić. Pogodak Petra Gigića u normalnim okolnostima bi se nazvao utešnim. Ali slaba je to uteha danas. OFK je drugoligaš. Izvor:Mozzartsport.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA