Najnovije

OPTUŽBA IZ HRVATSKE: Huligani koji su izazvali prekid utakmice su došli iz Srbije

Divljanje dela navijača Hrvatske tokom utakmice protiv Češke na Evropskom prvenstvu još uvek je bez epiloga jer se čeka konačna odluka Evropske kuće fudbala (UEFA).

Foto:Jutjub

U iščekivanju kazne pojedini mediji u Hrvatskoj otišli su toliko daleko da su optužili huligane iz Srbije i Bosne i Hercegovine da su učestovali u prekidu utakmice.
Splitska "Slobodna Dalmacija" stala je u odbranu navijača Hajduka, koji su prvooptuženi za pokušaj namernog prekidanja utakmice. Tako je u današnjem izdanju objavljen tekst pod naslovom "Deo huligana koji su izazvali prekid državljani su BiH i Srbije". Ovaj list, prema neslužbenim informacijama, prenosi da deo huligana nisu hrvatski državljani, da su uspeli da nabave dresove hrvatske fudbalske reprezentacije i da su na taj način izazvali "bengalski" prekid utakmice. Kao potvrdu informacije, list navodi reakciju ostalih navijača koji su se nakon bacanja baklji fizički sukobili sa izazivačima nereda. Utakmica između Hrvatske i Češke, odigrana u Sent Etjenu u okviru 2. kola grupe D, prekinuta je u 85. minutu na pet minuta zbog baklji i topovskih udara koji su bačeni sa tribine gde su se nalazili navijači Hrvatske. Izvor:Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA