Najnovije

Dveri: Mijailović naše odbornike nazvao stokom!

Tokom današnje sednice skupštine grada Čačka, na kojoj se raspravljalo o kandidatima za gradonačelnika, zamenika gradonačelnika i članovima gradskog veća došlo je do incidenta. Naime, poslanik SNS-a Ostoja Mijailović je nazvao odbornike Dveri stokom.

Dveri (Foto: Dveri)

Pokret Dveri je u saopštenju najoštrije osudio ovaj postupak.
"Srpska napredna stranka ponovo je pokazala svoje pravo lice. Za to vreme, Ostojićev partijski drug Igor Trifunović, predsednik skupštine grada, nijednom ga nije opomenuo. Ovo je posebno sramno jer je narodni poslanik SNS na ovaj način uvredio sedam žena u redovima odborničke grupe Dveri, što je nastavak ponižavajućeg odnosa prema ženama od strane SNS", navode Dveri u saopštenju.
Dveri ističu da je Mijailović potom nastavio sa uvredama na račun narodnog poslanika Dveri Boška Obradovića i šefa odborničke grupe Dveri u skupštini grada Čačka Aleksandra Tanaskovića.
"U čemu mu se pridružio i drugi narodni poslanik iz redova SNS Marko Parezanović. Predsedavajući Trifunović, kao treći deo ove dogovorene SNS trojke za obračun sa opozicijom, sve vreme je ćutao i namerno dozvoljavao svojim partijskim kolegama da se ponašaju na način koji je duboko povredio dostojanstvo odbornika i skupštine grada u celini. Predsedavajući Trifunović je na kraju zabranio mogućnost replike za narodnog poslanika Boška Obradovića, što je još jedan dokaz kako SNS zamišlja demokratiju", ističe se u saopštenju.
Odbornici Dveri pozvali su kandidata za gradonačelnika Miluna Todorovića da se izvini za uvredljive reči svojih partijskih drugova.
"Pošto on to u svojoj završnoj reči pred glasanje nije učinio odbornici Dveri napustili su sednicu skupštine u trenutku izbora novog gradskog rukovodstva", napisano je u saopštenju Dveri. Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA