Najnovije

NAPAD NA MINISTRA: Hteo da ubije Nebojšu Stefanovića zoljom!

BEOGRAD - Miloš M. (33) iz Beograda uhapšen je zbog sumnje da je u noći između subote i nedelje pretio da će zoljom ubiti ministra policije Nebojšu Stefanovića.

Nebojša Stefanović (Foto: Jutjub)

U dokumentu o incidentu, koji se još čuva u najstrožoj tajnosti, navodi se da je Miloš M. nešto posle ponoći došao do same kapije ministrove kuće u Beogradu u kojoj Stefanović živi s porodicom.

Samo zahvaljujući prisebnosti službenog obezbeđenja ministra Miloš M. nije uspeo da preskoči ogradu na koju se popeo. Beograđanin, čiju eventualnu povezanost s nekom kriminalnom grupom policija još proverava, zapretio je da je spremio oružje i da ministar može da bira da li će da strada "od pištolja ili zolje".

- Službeno obezbeđenje ministra policije nešto posle ponoći, u noći između subote na nedelju, primetilo je mladića koji je došao do same kapije i pokušao da preskoči ogradu. Pokušali su da ga upozore da ne prilazi i da se zaustavi, ali umesto da ih posluša, rekao je "zovite ga da izađe, hoću da razgovaramo istog trenutka ili će da zažali" - otkriva izvor.

- Stefanoviću, izađi ako smeš, ubiću te! Sram te bilo! - vikao je, navodno Miloš M., uporno pokušavajući da utrči u dvorište kuće.

Kako izvor iz istrage navodi, kada je video da obezbeđenje kreće ka njemu, zapretio je da mu ne prilaze.

- Pobiću vas sve! Pripremio sam zolju i pištolj, obračunaćemo se - pretio je.

Brzom reakcijom službenog obezbeđenja ministra, pomahnitali mladić je u poslednjem trenutku sprečen da priđe ministru i njegovoj porodici.

- Nije delovao kao čovek koji se prepao kad je video pripadnike policije, naprotiv, ostavio je utisak osobe rešene da ostvari svoju nameru. Nema sumnje da je bio svestan da je kuća pod obezbeđenjem i video-nadzorom, kao i da je nemoguće da njegov pokušaj upada u kuću prođe nezapaženo - kaže izvor i dodaje da prilikom privođenja kod mladića nije pronađeno oružje. I dalje se proverava da li su njegove pretnje bile samo prazna priča ili je imao pomagače.

Miloš M. posle hapšenja je odbio saradnju i nije želeo da odgovara na pitanja policije.

- Bio je nervozan i uznemiren, ali nije reč o psihički labilnoj osobi. Kad se malo smirio i shvatio da njegova situacija nije ni najmanje naivna, "spustio je loptu", i izjavio da nije imao ozbiljnu nameru da ubije ministra - otkriva izvor. Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA