Najnovije

PRELETAČEVIĆ DOMINIRAO: Beli se sprdao sa odbornicima!

Da SNS-u kao vladajućoj stranci neće biti lako sa Pokretom “Beli - samo jako!“ pokazala je i prva konstitutivna sednica Skupštine opštine Mladenovac na kojoj su oni već počeli da “briljiraju“.

Beli se sprdao sa odbornicima (Foto: Jutjub)

Naime, na sednici koja je održana pre dva dana Preletačević je odmah zauzeo glavnu fotelju i umesto najstarijeg odbornika, Predraga Čokića (DS), kao najmlađi odbornik vodio skupštinu čitava četiri i po sata.
- Stoji mi da budem na vr’ astala. Preuzeo sam glavnu reč, jer je gospodin Čokić u godinama, pa mu je bilo teško da se nadvikuje. Davao sam odbornicima reč, ali i oduzimao. Bio sam prinuđen često da govorim “Tišina“, “Dosta“, “Svi na svoja mesta, pauza je gotova“.
Naročito kada je počela svađa između SNS-a i DS-a o tome ko je više uradio prošle godine. Tu sam morao da reagujem jer nisam želeo seljačku skupštinu - prepričava za “Alo!“ Preletačević i dodaje da hitno moraju da se nabave nove fotelje za poslanike, ali i restoran u kojem kafa košta 10, a losos 100 dinara.
Najinteresantniji od svega bio mu je, kako kaže, raspored sedenja gde je na desnoj strani bila vladajuća stranka SNS sa LDP-om i SDS-om, a na levoj opozicija - DS i njegov pokret.
- Bili smo kao dve strane sveta, ali bukvalno. Poslanici SNS-a su sedeli u ozbiljnom raspoloženju gledajući nas onako ispod oka sa kiselim osmehom, dok smo se mi smejali i veselili predstojećoj sednici. Inače su prema meni jako rezervisani, jer ne znaju kako da se postave, pošto su shvatili da više nismo samo fiktivna stranka, već ozbiljna opozicija. Izgleda da nas se sad plaše. Pozdravljaju me sa “Kralj si“, a ovamo ko zna šta misle - sa osmehom objašnjava lider Pokreta “Beli - samo jako!“.
Međutim, šok među odbornicima SNS-a je usledio nakon glasanja Nebojše Prilepka, koalicionog partnera LJubiše Preletačevića Belog za predsednika GO Mladenovac, koji je svoj glas namerno dao upravo njihovom članu.
- Prvo smo ih iznenadili, a onda ispalili. Kada je moj partner Prilepak izjavio da je njima dao glas, oni su svi aplaudirali uz povike “Svaka čast“, da bi za govornicom izjavio kako je to uradio jer se konstituisana vlast sastoji upravo od preletač(ević)a i krenuo da čita listu od 15 ljudi koji su preleteli u SNS - završava gospodin Beli. Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA