Najnovije

PROMENE U VLADI: Selaković na mestu Kori Udovički?

BEOGRAD - Dosadašnji ministar pravde Nikola Selaković najverovatnije će u novoj vladi zameniti Kori Udovički na mestu ministra za državnu upravu i lokalnu samoupravu.

Nikola Selaković (Foto: Jutjub)

Visoki funkcioner SNS trebalo bi da postane i potpredsednik vlade što bi mu obezbeđivalo i dodatnu političku snagu za ozbiljne reforme koje čekajuu državni aparat.

Navodno, premijer Vučić je imao nameru  da u taj resor postavi vrlo pouzdanog čoveka iz redova politički najpoverljivijih saradnika, a Selaković potpuno ispunjava i te, ali i stručne kriterijume.

Odlazeća šefica Ministarstva uprave Kori Udovički izjavila je juče da će o svom eventualnom angažmanu u novoj vladi tek da razgovara sa mandatarem Vučićem.

 - Nemam šta da lažem o tome da li ću biti u narednoj vladi. O tome ću razgovarati sa premijerom kad za to dođe vreme - rekla je Udovički novinarima.

Za "upražnjeno" mesto u Ministarstvu pravde za sada je najozbiljniji kandidat Aleksandar Stepanović, predsednik Višeg suda u Beogradu, a u političkim kuloarima pominje se i Miloš Tomić, direktor Uprave carina, i nekadašnji funkcioner DSS. Izvor: Večernje novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA