Najnovije

KONAČNO OPKOLJENI: Ruska avijacija istrebljuje teroriste koji su se već dali u paničan beg! (VIDEO/MAPA)

Panika je vlada među teroristima Islamske države koji su se našli u okruženju Sirijske arapske armije (SAA) u Ukajribatu i njegovoj okolini, izvestilo je rusko Ministarstvo odbrane.

Rusi i SAA u akciji (Ilustracija: Pravda)

Prema navodima Ministarstva, grupe terorista već su počele da napštaju Ukajribat i da pokušavaju da se provuku između kontrolnih punktova SAA. - Nakon uspešne operacije sirijske vojske, poslednji kanali koje su teroristi u Ukajribatu koristili za snabdevanje oružjem, municijom i drugim potrebštinama, stavljeni su pod kontrolu sirijske vojske, saopšteno je iz Ministarstva odrane RF.  Kako su naveli, teroristi u malim grupama, automobilima, autobusima i oklopnim vozilima pokušavaju da se probiju do Deir Ez Zora, ali ih ruske Vazduhoplovno-kosmičke snage spremno dočekuju dvadesetčetvoročasovnim nadgledanjem i uništavanjem njihovih vozila bespilotnim letelicama.  Pogledajte udare ruske avijacije po oružju i opremi Islamske države u okolini Ukajribata: Pogledajte kako sada izgleda mapa centralne Sirije:
Map Update: Military Situation In Uqayrabat Pocket

Video izveštaj iz tajne diverzantske operacije koju su operativci SAA izvršli na rečnom ostrvu na Eufratu, pogledajre OVDE. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA