Najnovije

VLADA DO KRAJA NEDELJE! Lazanski novi ministar odbrane?!

U Skupštinu Srbije kao poslanik sa liste Srpske napredne stranke ušao je i prvi put u poslaničke klupe seo vojni analitičar Miroslav Lazanski, koji kako kaže za Alo, još uvek ne zna da li će ostati poslanik u parlamentu ili odlazi na neko novo mesto.

Miroslav Lazanski (Foto: Jutjub)

Vojni analitičar i novinar jedan je od najozbiljnijih kandidata za „upražnjeno“ mesto ministra odbrane za koje mandatar Aleksandar Vučić „još nema rešenje“.
- Još uvek ne znam da li ću ostati ovde, ali gde god bio zalagaću se da nam odbrana bude bolja, jača, modernija. Sve su to moji ciljevi zbog kojih sam prihvatio ponudu Aleksandra Vučića da uđem u političke vode. Takođe, zalagaću se i za vojnu neutralnost, kao i da nikada i ni po koju cenu ne smemo da uvedemo sankcije Rusiji - kaže za Alo Lazanski. U Vladi Srbije Lazanski je jedan od kandidata da sedne u „užarenu“ fotelju ministra odbrane, a mediji spekulišu da su kandidati i Aleksandar Vulin, kao i lider SPS-a Ivica Dačić.
- Vučić još vaga, a odluku će doneti nakon razgovora sa potencijalnim koalicionim partnerima. Lazanski jeste jedan od kandidata za ovo mesto - kaže izvor za Alo iz Vlade Srbije.
Inače, mandatar Vučić izjavio je da će do kraja sledeće nedelje doneti konačnu odluku o tome ko će činiti novu vladu Srbije. On je naveo da njega ne zanima matematika u politici, iako i matematički ima stabilnu većinu, već da smatra da je politika psihologija, život.
- Za mene je važno da u Vladi imamo ljude koji hoće da se bore, ako hoćeš da se boriš, onda nemoj da ideš okoliko i govoriš loše o onome u čemu učestvuješ - rekao je Vučić.
Mandatar Aleksandar Vučić kaže i da nema šta da nudi SPS-u, da će izneti program i plan i da traži poštovanje.
- A to, hoćemo da uđemo u Vladu, pa ćemo malo na ovu, pa na onu stranu. Nemojte ni da ulazite - kaže Vučić. Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA