Najnovije

DAČIĆ SPREMAN NA SVE SAMO DA UĐE U VLADU: Ružić nije bitan! Smeniću ga ako nastavi protiv Vučića!

Pre nego što će razgovarati sa mandatarom Aleksandrom Vučićem, predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić poručuje da više neće tolerisati soliranja Branka Ružića.

Ivica Dačić (Foto: JuTjub)

Dačić kaže da nema specijalnih želja i da danas na sastanku neće ucenjivati niti birati ministarstva. On kaže da je SPS-u prioritet program Vlade, a ne resori.
- Srbija u Evropskoj uniji, prijateljstvo sa Rusijom i Kinom, ekonomski razvoj, socijalna pravda... Svega toga nema bez političke stabilnosti i posvećenosti ciljevima Vlade. Uz međusobno poštovanje koalicionih partnera. Na pitanje za koje resore je SPS zaintereovan, Dačić odgovara da su funkcije sporedna pitanja, da personalna pitanja nisu važna, te to verovatno neće ni biti tema sastanka. - Suštinsko pitanje je hoće li Vlada biti jedinstvena bez međusobnih napada i polemika. Takvu obavezu moraju da preuzmu svi koji žele da budu u Vladi. Mi smo spremni na to. Što se tiče Ružića, njegovog soliranja i „teranje kontre“, Dačić kaže da Ružić nije bitan.
- Nije bitan Ružić, ni ja, ni bilo ko drugi. Svako će morati da se pridržava partijske politike i odluke, inače više neće biti u partijskom rukovodstvu.
Izvor: Srpski Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA