Najnovije

ZA OPLAKATI! Obezdanili se od alkohola i završili u ratom razorenoj Siriji, Rusi ih spasili!

Da celodnevno opijanje može završiti na nemogućim mestima, uverila su se trojica britanskih turista koje je alkohol toliko "uzeo" da su završili u ratom razorenoj Siriji.

Pijanstvo (Foto: pixabay.com)

Luis Elis, Aleks Mekormik i DŽejms Volman nakon cele noći opijanja u turističkom resortu Aja Napa na Kipru odlučili da se ukrcaju na turistički brod i gledaju delfine. Problem je nastao kad su se ukrcali na brod koji nije bio turistički, a to im je postalo jasno nakon što su prošli više od stotinu kilometara, piše Dejli Mejl.
"Bilo mi je odmah čudno to što smo jedini stranci na brodu, ali bio sam jako mamuran i odlučio sam da ne postavljam nikakva pitanja. Ipak nakon nekoliko sati vožnje skupio sam snage i pitao: 'Koliko se još moramo udaljiti od kopna'", ispričao je Elis.
Na pitanje im niko nije odgovorio pa su počeli da paniče. "Vikali smo da se moramo hitno vratiti, ali brod je nakon nekoliko sati vožnje pristao u neku luku. 
Kad je brod pristao, momcima su rekli da ostanu na njemu pre nego što ih ruski vojnici odvedu u svoju bazu. Trojica turista pojma nisu imala gde su, a zatim je jedan od njih uspeo  da se uloguje na Fejsbuk.
Pisalo je - Tartus, Sirija. Reč je o gradiću na obali koji je tek 50 kilometara udaljen od ratom uništenog Homsa i mesta na kom Rusi imaju svoju ratnu luku.
"Tad smo shvatili gde smo. Rekli smo Rusima što se dogodilo, a oni su počeli da padaju na zemlju od smeha", ispričali su momci. Vojnici su im dopustili da snime nekoliko fotografija za uspomenu, a zatim su im osigurali brod za povratak na Kipar. Izvor: Index.hr

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA