Najnovije

Sutra lokalni izbori u Majdanpeku

Lokalni izbori u Majdanpeku biće održani sutra, a više od 18 hiljada građana moći će da se opredeli između sedam izbornih lista. 
Čekaju nas još jedni izbori (Foto: Ravnica.info)

Čekaju nas još jedni izbori (Foto: Ravnica.info)

U Majdanpeku je, posle intenzivne kampanje, u toku izborna tišina, koja će trajati do zatvaranja biračkih mesta. Građani će u tom gradu 31 odbornika lokalnog parlamenta birati na 41 biračkom mestu, a u birački spisak upisano je 18.347 osoba s pravom glasa. Na izborima će učestvovati liste "Aleksandar Vučić - Srpska napredna stranka", "Ivica Dačić - Socijalistička partija Srbije - PUPS - Jedinstvena Srbija - Socijademokratska partija Srbije", a pod rednim brojem tri lista Demokratske stranke. Na biračkom listiću pod brojem četiri sledi lista nacionalnih manjina pod nazivom "Vlaška stranka", a Grupe građana "Okupljanje za Majdanpek i Porečje" koju, između ostalih, čine predstavnici LDP-a, NDS-a, URS-a.
Pročitajte još:Istraživanje agencija: Raste rejting radikala!LDP: Naprednjaci unapred pokrali izbore
Na izborima učestvuje i lista Grupa građana "Dosta je bilo - Saša Radulović", kao i lista "SPO - Iskreno za Majdanpek - Vladimir Božić". Vlada Srbije raspustila je 30. maja Skupštinu opštine i obrazovala Privremeni organ za obavljanje neodložnih poslova do konstituisanja novih nakon izbora. Izvor: RTS

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA