Najnovije

PAROVI OTKRILI NAJŠOKANTNIJE DETALJE: Drogirali smo se, kresali i tukli, pa šta!

„Parovi“ su napokon završeni! Posle 11 meseci poslednja je luksuznu kuću napustila bivša „modelsica“ Ružica Veljković, koja je, osim ugovorenog honorara, od produkcije dobila nagradu od 30.000 evra i posao na Hepiju.

Maca diskrecija (Foto: Jutjub)

Ona će od danas biti u timu ove televizije, pa ćemo je i dalje gledati, ali kao voditeljku. Kroz vilu „Parova“ prošla su čak 84 takmičara, a finala su se dočepali najveći skandal-majstori - starlete i nasilnici. Pobednik prošle sezone Nenad Marinković Gastoz nije osvojio duplu krunu, već je morao da se zadovolji drugim mestom. Trećeplasirana je Maca Diskrecija, za njom slede Zmaj od Šipova i Branislav Radonić Brendon.
Nakon proglašenja pobednika produkcija televizije Hepi napravila je žurku u vili, gde su takmičari proslavi kraj rijalitija, po običaju su popili koju više, otvorili nam dušu i otkrili najmračnije tajne.

Maca nije mogla da izdrži bez seksa: "Radnik Hepija je svaki dan dolazio da me je.e"

Maca Diskrecija je tek nakon što napustila vilu otkrila da nije bila tako fina kao što se predstavljala. Starleta je priznala da je van kamera imala seks s radnikom televizije Hepi, ali više ne želi ništa s njim jer hoće da ulovi Breninog pastorka. - Dečko koji radi na televiziji dolazio je stalno u kuću da me zadovoljava. Nemoguće je da izdržim godinu dana bez seksa, zar toliko da apstiniram?! Videla sam da su svi Brenini sinovi s pevačicama, što ne bih i ja nekog ulovila?! Ja bih Filipa Živojinovića mnogo bolje zadovoljila od Aleksandre Prijović - samouverena je starleta koja uporno pokušava da bude pevačica. - Skromna sam i ne glumim zvezdu, ali snimila bih duet sa Cecom Ražnatović, ne s Jelenom Karleušom jer ona ne zna da peva - lupila je Maca. Jedva čeka da upozna oca: - Posebno me obradovalo to što je tata kontaktirao sa mnom, želi da me vidi i presrećna sam zbog toga, ne znam čak ni kako izgleda. Mojima ću dati 10.000 evra, toliko su mi tražili da pokrenu biznis.

Ružica tvrdi: "Bataliću narkotike, majke mi"

Ružica Veljković (TV Hepi printskrin)

Prvoplasirana Ružica Veljković jedna je od retkih učesnica koja se u rijalitiju smirila i promenila loše navike. U moru nasilja, bluda i nemorala, ona je odlučila da stavi tačku na poročan život. - Posvetiću se porodici, čitanju knjiga, obrazovanju i neću više da uništavam sebe i svoje zdravlje. Alkohol mi ne treba, odričem se i narkotika, neću ih više koristiti. U ovom rijalitiju sam sazrela, promenila sam se mnogo, nisam više ona Ružica s početka treće sezone. Pobedila sam jer sam najbolja. Sve pare koje sam osvojila daću roditeljima, zaslužili su, meni pare nisu potrebne - rekla nam je u dahu.

Bljuje vatru, Zmaj pobesneo "Gastoz je hteo da mi ga uvali"

Zmaj od Šipova (Foto: Fejsbuk printskrin)

Zmaj je doživeo nervni slom jer je iz vile izbačen pre Gastoza. Urlao je u studiju i vređao sve takmičare. - Ko je Gastoz?! On je kurvino kopile, klošar, ološ, hohštapler, fukara, huligan, nema ni kuće, ni stana, nema auta, nema ni stočarstvo! On nikada nije odgajio ni kozu, a moje je pola Šipova. Gastoz mi se guzio, čak je dotični Stevica rekao da je imao seks s njim. Nenad nije pe.er, on je biseksualac, voli guze, hoće i ženske i muške. On je pokušavao da mi uđe u krevet, pokušavao je da bude sa mnom, hteo je da mi ga uvali - rekao je stočar razočaran četvrtim mestom: - Zadovoljan bih bio prvim ili drugim mestom, sve ispod je na moju štetu. Da mi svi ukućani daju novac koji su osvojili, ne bih mogao da saniram štetu. Pogledajte OVDE Maca odmah posle finala snimila pornić! (VIDEO 18+) Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA