Najnovije

MOĆNICI IZ SENKE O BUDUĆNOSTI SRBIJE: Srpska Trilaterala sa Milom Đukanovićem o putu u EU!

PODGORICA - Predstavnici srpske nacionalne grupe Trilateralne komisije, zajedno sa pridruženim članovima iz Crne Gore i Bosne i Hercegovine, razgovarali su u Podgorici sa crnogorskim premijerom Milom Đukanovićem.

Milo Đukanović (Foto: Sinhua)

- Ovo je prva stanica obilaska zemalja regiona nakon Bregzita, tokom koje razmatramo najnovije događaje u EU i kako ići napred ka EU uprkos svim teškoćama koje EU, a i zemlje regiona, imaju - rekao je predsednik Trilateralne komisije Jovan Kovačić.

Osim Kovačića, u srpskoj delegaciji bili su i biznismeni Miodrag Kostić, Tahir Hasanović i Željko Mitrović, državni sekretar u MUP-u Aleksandar Nikolić i advokati Ana Đukanović i Miloš Stevanović.

Regionalna saradnja među zemljama zapadnog Balkana i uspostavljanja što bližih ekonomskih i političkih odnosa postaje imperativ za budući razvoj i bezbednost regiona, s obzirom na teške izazove prouzrokovane najnovijom događajima u Evropi, jedan je od najvažnijih zaključaka sa sastanka. Srpska nacionalna grupa Trilateralne komisije izrazila je očekivanje da će trenutni problemi koji vladaju u Evropskoj uniji biti brzo prevaziđeni i da će put evrointegracija zapadnog Balkana uspešno biti nastavljen. Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA