Najnovije

HEROJ NACIJE: Ronaldo u Portugalu dobio aerodrom sa svojim imenom

Hteli smo da se na neki način odužimo Kristijanu za sve što je uradio za nas i celu Portugaliju - kaže predsednik regije Madeira Albukerk.

Dragi putnici, uskoro slećemo na aerodrom "Kristijano Ronaldo". To će ubuduće čuti putnici koji budu leteli na Madeiru, rodno ostrvo zvezde madridskog Reala i portugalske reprezentacije, jer je lokalna gradska uprava donela odluku da se objekat imenuje po velikom fudbaleru.

- Hteli smo da se na neki način odužimo Ronaldu za sve što je uradio, kako za naše ostrvo, tako i za celu Portugaliju - rekao je predsednik regije Madeira Migel Albukerk na svečanosti, kojoj je prisustvovao Kristijano.

Ronaldo je odlazak u svoj kraj iskoristio i da otvori hotel "Pestana CR7". U pitanju je objekat koji ima 48 soba i jedan apartman.

- Nisam mogao ni da sanjam kada sam bio mlađi da ću jednog dana imati svoj hotel. U svakom slučaju, srećan sam što baš u rodnom gradu otvaram ovakav objekat - istakao je 31-godišnji Ronaldo, koji pauzu posle EP koristi da se oporavi od povrede zadobijene u finalu.

Trostruki dobitnik "Zlatne lopte", propustiće u svakom slučaju početak nove sezone. Prema aktuelnim prognozama, sigurno će preskočiti meč Superkupa Evrope koji Real igra 9. avgusta u Trondhajmu protiv Sevilje.

Ronaldo je jedini od aktivnih fudbalera na svetu koji ima svoj muzej, takođe na Madeiri. Otvorio ga je na nagovor brata Uga, koji mu je to predložio pošto je video da su mu u Madridu trofeji bukvalno bili razbacani.
U prvih mesec dana posle otvaranja, u muzej je ušlo 10.000 ljudi.

Izvor: Večernje Novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA