Najnovije

OPASNO ZGODNA! Ova fotka Anastasije Ražnatović raspametila je sve na Instagramu! (FOTO)

Anastasija Ražnatović očarala je svoje pratioce vitkom linijom.

Anastasija Ražnatović (Foto: Instagram)

Naslednica najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović, talentovana Anastasija, vrele letnje dane provodi u Crnoj Gori, gde sa društvom uživa u noćnim izlascima i prelepim plažama, pre nego što počne nova školska godina i fakultetske obaveze.
Ona je već ranije tokom leta posetila najposećennija turistička mesta Crne Gore, ali je nakratko prekinula letovanje u susednoj zemlji tako što je otputovala u rusku prestonicu sa bratom Veljkom Ražnatovićem, gde je obilazila znamenitosti prelepe Moskve.
Kada je bila sigurna da je videla sve što je trebalo, lepa Cecina naslednica vratila se u Crnu Goru kako bi “napunila baterije” za predstojeće obaveze. Ona svojom impresivnom linijom i odevnim kombinacijama redovno oduševljava svoje mnogobrojne pratioce na Instagramu, ali i posetioce Jadranskog mora.
Ona je za svoj nedavni izlazak u grad odabrala zanimljivu odevnu kombinaciju – kratak teksas šorts, koji je apsolutni hit ove sezone, a sve to upotpunila je visokim bež potpeticama, kao i bluzom u istoj boji.

I just love double photos.

A photo posted by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on Jul 23, 2016 at 11:26am PDT

– Stajling je ekstra, svaka čast – napisala je jedna tinejdžerka koja je oduševljena Anastasijinim izborom, a lepa članica porodice Ražnatović je, takođe, opčinila mnogobrojne pratioce svojim tenom, ali i dugim nogama. Pogledajte OVDE, Gastoz i Zorica opalili selfi posle seksa, društvene mreže gore! Izvor: Pink

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA