Najnovije

Obratite pažnju ovo su koraci ako želite savršen seks utroje!

Seks utroje nije svima prihvatljiv čin, ali ako imate želju da eksprimentišete stručnjaci savetuju da se dobro pripremite i temeljno razgovarate sa partnerom.
Ekspertkinja Medison Misina kazala je kako su, osim pristanka partnera, tri pravila ključna: zaštitite se, potrudite se da svima bude ugodno i zabavite se.
Potražite treću osobu na pravom mestu
"Možete pitati prijatelja da li je zainteresovan ili možete otići u bar i 'pokupiti' nekoga. Treću osobu možete pronaći i putem aplikacija za ljubavne sastanke", kaže Misina. Tu je i mogućnost angažovanja seksualne radnice. "Bitno je da ne pristanete na to ako ne želite. Ako vas partner time ucenjuje, ostavite ga jer vas ne zaslužuje", poručila je.
Uskladite ritam s vašim partnerom
"Bitno je da niko ne ostane na cedilu. Uvek jedan partner koji želi više od drugog partnera, ali potrebno je postaviti granice tempa i poštovati ih", savetuje Misina.
Jasne granice
Treba utvrditi pravila i odrediti ko šta sme, a šta ne sme da radi, koje igračke se mogu koristiti i da li partner sme da penetrira u treću osobu.
Menjajte kondome
Bitno je da se zaštitite i koristite posebne kondome za svakog od seksualnih partnera. "Ukoliko se odlučite na seks bez zaštite uradite testiranje", kazala je Misina.
Ako ste u vezi povežite se ponovo s partnerom
Ako ste s partnerom učestvovali u seksu u troje bitno je da se ponovo povežete s njom/njim nakon eksperimenta. "To može biti zajedničko kupanje ili jednostavno sedenje i ispijanje pića gde možete razgovarati o svemu što se dogoilo. Bitno je da uradite sve ono zbog čega se partneri osećaju voljeno i sigurno", naglasila je Misina dodavši kako je najbitinija psihička priprema za ovakav čin.
Foto: Klix.ba

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA