Najnovije

Ovaj čovek ima HIV, a plaćaju ga da ima seks se devojčicama! (VIDEO)

MALAVI- Šokantna priča koja je potresla svet dolazi iz afričke Republike Malavi – 40-godišnji Erik Aniva, koga zovu "hijena", učestvuje u morbidnom ritualu inicijacije – seksualnom "pročišćenju" devojčica.

Hijena (Foto: Jutjub)

"Hijena" je poznat po intimnom "pročišćenju" devojčica u pubertetu, i žena, međutim, ono što je dodatno šokiralo svet je činjenica da je on HIV pozitivan, kao i da pri seksualnim odnosima ne koristi zaštitu.
Nakon razgovora za Bi-Bi-Si u kome je rekao da uglavnom ima seks sa devojčicama za koji ga plaćaju od četiri do sedam dolara, Aniva je uhapšen.
On u interevjuu nije hteo da kaže koliko ima godina, već je pričao o morbidnoj tradiciji koja podrazumeva da devojčice tri dana nakon prve menstruacije imaju seksualni odnos kako bi se "pročistile".
Aniva živi u Nisandže distriktu, a morbidni ritual koji je zgrozio svet je deo svetih običaja tog sela.
I žene učestvuju u ovom obredu, odnosno, seks sa “hijenom” je kazna za “prekršaje” kao što je abortus.
On kaže da su neke od devojčica s kojima je spavao imale tek 12 ili 13 godina.
"Uglavnom je svim devojčicama bilo drago što sam njihova hijena. Nisu uplašene i osećaju se opušteno. Ponosne su i pričaju da sam pravi muškarac koji zna kako da zadovolji ženu”, ispričao je Aniva i dodao da mu novac za seks daju roditelji devojčica.
Nakon što je priča isplivala u javnost, predsednik Malavija Piter Mutarika naredio je da uhapse Anivu. Na teret mu se stavlja kršenje dečijih prava i seksualno zlostavljanje.
Predsednik Malavija je istakao da će vlada njegove zemlje učiniti sve da iskoreni morbidne rituale u zabitima Malavija. Izvor: Mondo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA