Najnovije

ATRAKTIVNA PLAVUŠICA: Ova seks bombica je Trampova ćerka?! (FOTO)

Dok se njen tata bori za titulu predsednika, ova 22-godišnja plavojka trudi se da vlada društvenim mrežama. I za sada joj to odlično ide!

Tifani Tramp (Foto: Instagram)

Tifani Arijana je ćerka Donalda Trampa, američkog biznismena i kandidata za predsednika SAD, koju je dobio u braku sa drugom suprugom, glumicom Marlom Mepls.
Dvadesetdvogodišnja Tifani već je (s razlogom) svrstana u grupu "bogata deca Instagrama". Broj pratilaca na ovoj društvenoj mreži prešao je 215 hiljada i raste iz dana u dan.
Tifani je odrasla u Kaliforniji sa majkom i javnosti nije bila interesantna sve dok njen otac nije postao politički angažovan. Kandidatura Donalda Trampa za predsednika SAD donela je Tifani, verovali ili ne, čak i naslovne strane magazina!
Atraktivna plavuša posebno je angažovana na društvenim mrežama u poslednje vreme i popularnost koristi da promoviše očevu kampanju. 
Čak je dobila priliku da govori na Nacionalnoj konvenciji republikanaca, gde je za svog oca rekla da je "u suštini, prijateljski nastrojen, brižan, smešan i jako realan".
Mlada Tifani se bavi modelingom i pevanjem. Sadašnjeg dečka Rosa Mekanika upoznala je na fakultetu. Ros takođe potiče iz uticajneIako je odrasla na zapadnoj obali, daleko od oca i ostatka porodice, Tramp je financirao njeno školovanje i sve ostalo što je išlo uz to.
Tako je, na primer, na egzotične destinacije uvek išla očevim privatnim avionom, a upravo joj je polusestra Ivanka "sredila" da radi praksu u magazinu "Vog".
Donald Tramp je oduvek isticao da je izuzetno ponosan na Tifani, ne samo zato što je dobra učenica, već i zato što je dobra osoba.
A ko se brčka na Jadranu, pogledajte OVDE. Izvor: Alo.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA