Najnovije

ISISALA SALO IZ STOMAKA: JK pukla 5.000 evra za novi izgled, pogledajte! (FOTO)

Jelena Karleuša je nedavno kod plastičnog hirurga ugradila salo u grudi i zadnjicu i za to izdvojila oko 5.000 evra, kako navodi Kurir Stars.

Jelena Karleuša (Foto: Instagram)

Mada je dugo tvrdila da je na njoj sve prirodno, osim grudi, u koje je ugradila silikone još krajem devedesetih, istina je da je pevačica nekoliko puta uradila nekoliko estetskih zahvata koji su znatno promenili njen lični opis. Osim poprsja, jagodica i usana, Jelena je pre dva meseca oblikovala zadnjicu, i to trenutno najpopularnijom metodom u svetu - ugradnjom sopstvenog sala.
Ujedno je odlučila da dotrajale silikone u grudima zameni na isti način, a navodno je za ove procedure izdvojila dosta novca. Procenite sami da li vam njene grudi i koliko izgledaju drugačije.
- Jelena Karleuša je duže od 15 godina imala veštačke implante u grudima i tek nedavno ih se rešila na našoj klinici. Hirurzi su joj iz stomaka izvukli salo i veći deo ugradili u grudi, dok su joj ostatkom oblikovali zadnjicu. Jelena se brzo oporavila od intervencije i vratila svakodnevnim aktivnostima, a kako nam je rekla na poslednjoj kontroli, rezultatima je baš zadovoljna - rekao je izvor sa klinike za Kurir Stars.
Karleuša retko govori o svojim plastičnim operacijama.
- Ako je nekom lakše da veruje da sam ja u stvari sva od plastike i ako ga to čini srećnim, nemam ništa protiv - rekla je svojevremeno i dodala da je zažalila zbog korekcije grudi, jer je imala komplikacije, ali da ipak nema ništa protiv estetske hirurgije.
- Napomenuću i da nemam ništa protiv plastične hirurgije i čim mi nešto bude visilo ili bude višak kako godine dolaze, sa zadovoljstvom ću to otfikariti, bez bilo kakvog pravdanja - prenosi Kurir Stars.
Pogledajte OVDE seksi snimak Olje Crnogorac Izvor: Kurir Stars

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA