Najnovije

MIHAJLOVIĆEVA ODGOVORILA VULGARNO: Konji su plemenitiji od Maršićanina!

BEOGRAD- Pljušte uvrede! Aktuelni predsednik DSS-a Dragan Maršićanin je na svom Tviter profilu izvređao ministre u Vladi Srbije, kao i članove srpskog parlamenta, koje je nazvao konjima!

Zorana Mihajlović (Foto: JuTjub)

- Kaligula u Senat uveo jednog konja, Vučić u Skupštinu i Vladu čitavu ergelu - napisao je Maršićanin na Tviteru i izazvao pravi politički rat u Srbiji.
Mandatar Aleksandar Vučić izjavio je da deo opozicije iznosi najbrutalnije uvrede na račun Skupštine i Vlade, te da će se to nastaviti sve dok se ponovo „ne dočepaju prilike da nastave pljačku države“.
„Danas smo slušali i druge uvrede o diktaturi, što je samo po sebi kontradikcija, jer optužbe o tome slušate u parlamentu. Jedino čime se bave su najbrutalnije uvrede na račun Skupštine i Vlade“, rekao je Vučić.
Zorana Mihajlović, funkcionerka Srpske napredne stranke i kandidatkinja za potpredsednicu Vlade i ministarku saobraćaja,kaže da reči koje je Maršićanin izrekao najbolje govore o tome kakav je on čovek.
- To je strašno. To što on govori su zapravo reči o njima, ljubomornim i pakosnim političarima, koji time pokazuju građanima kakvi su. On je ranije strašno napadao žene i njegova stranka nije reagovala. Da je neko iz SNS-a tako nešto rekao, izbile bi demostracije i bile potpisivane peticije da budemo smenjeni - kaže ona.
Mihajlovićeva tvrdi da se u ovom tvitu vidi govor mržnje. 
- Inače, konji su divne, plemenite životinje i ponosna sam i da sam konj, jer i u tom slučaju imam više plemenitosti, kao i svako od nas koje je Maršićanin prozvao, od njega, koji tako piše. Nema nisšta gore nego kad ljude nosi i vuče mrznja. Nas, našeg predsednika, svakog od nas iz SNS-a, nosi i vuče samo plemenitost i dobrota i rad i briga o ljudima. To su građani prepoznali i svoj sud o svakome rekli na izborima - kaže Zorana Mihajlović.
Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA