Najnovije

HAARP JE ORUŽJE KOJE IZAZIVA ZAGREVANJE, SRBI ĆE OVO PLATITI ŽIVOTOM: Mogu da nas učine pospanim, agresivnim, ludim... (VIDEO)

Izvršni direktor Ekološkog pokreta Novog Sada Nikola Aleksić je objasnio da je sve "zavera protiv čovečanstva u rukama svetskih sila" i da Srbi to, kako kaže, "plaćaju svojim životima".

HAARP (Foto: Jutjub)

Aleksić je objasnio da su “sve suše posledica HAARP sistema“.
– HAARP sistem je oružje, odnosno akcelerator koje izaziva zagrevanje i rasipa magnetne talase u svim pravcima. On ispoljava svoje dejstvo preko baznih stanica mobilne telefonije koje su sve, samo ne to. One deluju kao kad uključite rernu i kad god hoće malo da prže Srbe, oni to uključe – tvrdi Aleksić.
Posledice HAARP antena su, kako on kaže, višestruko štetne, ne samo po vegetaciju i nagle klimatske promene, već i po ponašanje i život ljudi koji žive ovde.
– Uz pomoć antena, oni mogu da nas učine pospanim, agresivnim, ludim, mogu da izazovu naprasnu smrt. Otud ne čudi što se sve češće dešava da zdrav i mlad čovek uveče legne da spava i ujutru se ne probudi – kaže izvršni direktor.
Globalno zagrevanje “ide ruku pod ruku sa novim svetskim poretkom” i predstvalja, kako kaže, zaveru protiv čovečanstva. Aleksić se pri tom, poziva na velike umove.
– Lord Kristofer Monkton je matematički dokazao da je globalno zagrevanje laž! I general Leonid Ivašov je pre godinu dana javno izjavio da Amerika ima klimatsko oružje sa kojim može da sprži svaku zemlju na svetu – navodi Aleksić.
U prilog tome, pomenuo je da su Rusi zaledili sever Amerike, a da im je Amerika to vratila izazvavši požare po Moskvi pre četiri godine od kojih se tamošnji narod gušio.
Izvor: Telegraf.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA