Najnovije

POKRET SOCIJALISTA: Razumemo da je Čeda besan zbog Slobodana Miloševića!

BEOGRAD - Pokret socijalista (PS) je danas saopštio da "razume bes" lidera Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomira Jovanovića zbog najnovijih dokaza o nevinosti Slobodana Miloševića.

Vulin - prvi čovek PS-a (Foto: JuTjub)

U saopštenju, PS navodi se da je Jovanović bio jedan od ljudi koji su Miloševića "bez ikakvog pravnog osnova i dokaza" isporučili Haškom tribunalu, kao što je bio i jedan od "jastrebova" koji je među prvima priznao genocid u Srebrenici.
"Teško je Čedomiru Jovanoviću da nosi toliki teret pogotovo danas kada ni Haški tribunal nije uspeo da potvrdi i opravda Jovanovićeve izjave i postupke", ističe se u saopštenju.
LDP je ranije danas ocenila da izjava ministra Aleksandra Vulina da je Haški tribunal potvrdio ispravnost politike Slobodana Miloševića, predstavlja "pogrešno čitanje istorije" i veličanje "zločinačke politike devedesetih".
U saopštenju LDP se navodi da Srbija budući mir, stabilnost i razvoj može naći samo kao deo EU, integrisana u region povezan razumevanjem i saradnjom. 
PS dodaje da bi LDP, pre nego što počne bilo šta da komentariše, mogao prvo da objasni kako su Jovanović i njegova firma "Agro hub" napravili dugove od 220 miliona dinara zbog čega je firma u stečaju, kao što bi mogao da objasni u gde se nalazi državno žito povereno na čuvanje Jovanovićevoj firmi.
"Sigurni smo da Srbija svoj mir i stabilnost ne može pronaći sa ljudima poput Jovanovića koju mesecima duguju zarade radnicima koji rade u njegovim firmama. Takvi pojedinci nemaju da ponude Srbiji ništa drugo osim bezakonja, opšte korupcije i sigurne propasti, što im je i bio politički program dok su vodili ovu državu", dodaje se u saopštenju.
Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA