Najnovije

Dačić: Sloba nije zločinac, on je heroj!

Šef srpske diplomatije i lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić kaže za da će se na kraju utvrditi da Slobodan Milošević nije bio ratni zločinac, već borac za srpske interese!

Ivica Dačić (Foto: Sinhua)

Dačić je za list Alo prokomentarisao pisanje medija da se u presudi nekadašnjem predsedniku Republike Srpske Radovanu Karadžiću navodi da nije bilo dovoljno dokaza da je Slobodan Milošević bio saglasan sa stvaranjem etnički čiste teritorije, čime je faktički on oslobođen svih optužbi.
- Kad-tad istina ispliva na površinu. Tako je i sad. Milošević nije bio ratni zločinac, već je štitio srpske interese i to će istorija dokazati - kaže za isti list prvi potpredsednik Vlade Srbije, lider SPS-a i nekadašnji blizak saradnik Slobodana Miloševića.

Dačić kaže da novi dokazi iz Haga mogu samo da budu dobri za Srbiju i da joj „skinu s leđa razne etikete genocidnog naroda i države, koje su joj mnogi na silu kačili”.
- Što se Srbije tiče, ovi novi dokazi neće ništa promeniti, samo više nikome neće smeti da padne na pamet ni da pomisli, ali ni da kaže da je naša država negde počinila genocid - kaže Dačić.
Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA