Najnovije

Tramp: Takmičim se sa kvarnim medijima

Republikanski kandidat na predsedničkim izborima u SAD Donald Tramp najoštrije je napao medije nakon pisanja „NJujork tajmsa” da je postao depresivan i zlovoljan zbog „bledih izgleda” da pobedi na izborima.

Donald Tramp (Foto: Jutjub)

„Ne takmičim se sa kvarnom Hilari Klinton. Takmičim se sa kvarnim medijima”, rekao je Tramp, obraćajući se u Konetikatu.
Izgleda da je republikanski predsednički kandidat naročito uznemiren zbog članka „NJujork Tajmsa” u kojem se citiraju njegovi neimenovani saradnici kako tvrde da je njegovo raspoloženje privatno „često zlovoljno i nestalno”, ocenjuje AFP.
U članku se navodi da su republikanci, bliski njegovoj kampanji, rekli da je on „iscrpljen, frustriran i zbunjen” političkim procesom.
„Moji mitinzi nisu odgovorajuće medijski ispraćeni. Oni nikada ne diskutuju o pravoj poruci i nikada ne pokazuju veličinu publike ili entuzijazam”, naveo je danas Tramp na svom nalogu na Tviteru.
Tramp se mesecima žalio zbog izveštavanja medija, a oduzeo je akreditacije velikom broju novinskih organizacija, među kojima su „NJujork tajms”, „Bazfid”, „Politiko” i „Vašington post”, obećavši da će kao predsednik olakšati podnošenje tužbi protiv medijskih kuća, prenosi Tanjug.
Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA