Najnovije

ANTI-SRPSKA MRŽNJA: Azilanti napadaju Srbe letvama i noževima u centru Beograda!

BEOGRAD- Običan radni dan za Miloša Sudara (36), stanara Hercegovačke ulice u centru Beograda, u ponedeljak se pretvorio u pravu moru, kada je na njega usred bela dana nasrnula grupa migranata naoružanih noževima i letvama!

Azilanti u Beogradu (Foto: Jutjub)

Incident se dogodio na javnom parkiralištu JKP "Parking servis" ispred Ekonomskog fakulteta oko 16 časova, kada je Sudar zatražio od grupe azilanata da ustanu sa njegovog automobila. Brzom reakcijom policije iz susednog parka sprečen je eventualni fizički obračun.
- Prišao sam svom automobilu i na haubi zatekao gomilu stvari i grupu od desetak migranata, od kojih su neki čak i sedeli na vozilu - u neverici prepričava Miloš Sudar, čija porodica već nekoliko decenija živi u Hercegovačkoj broj 71a. - Pokazao sam im da se sklone, jer me ne razumeju, ali su reagovali tek kada sam drugi put povikao na njih. Tada je iz parka, iz pravca Ekonomskog fakulteta ka meni potrčalo još dvadesetak migranata noseći letve.
Prema tvrdnjama komšija, koje su prisustvovale incidentu, Nekoliko migranata izvadilo je noževe i bodeže usmerilo ka Sudaru.
- Miloš je bio toliko uzrujan da nije ni bio svestan šta se dogodilo i da mu je život bio u opasnosti - svedoči Ana Sudar, sestra napadnutog mladića, koja se slučajno zatekla u blizini i alarmirala komšiluk tražeći pomoć. - Nosili su noževe, a kada je došla policija i razdvojila ih, jedan od njih fotografisao je Miloša uz pretnje da će ga ubiti.
Prema tvrdnji Sudara, automobil mu je uvek parkiran na ovom parkiralištu jer za ovu lokaciju plaća mesečni najam prema adresi stanovanja. Inače, mesecima unazad dešavalo se da ne može da isparkira svoje vozilo jer se dešavalo da ispod njega čak i spavaju neki migranti. 
Bušili gume i ulubili vrata
PROBLEM meštana okolnih stambenih zgrada sa migrantima na javnom parkiralištu traje već punu godinu dana, tokom kojih su bili prinuđeni da svoja vozila preparkiravaju i na Novi Beograd.
- Komšija je pre nekoliko dana zatekao ulubljenu limariju, meni su nedavno izbušili sve četiri gume na automobilu koji je bio parkiran na spratu. I za to niko nije odgovoran, iako redovno plaćamo mesečnu nadoknadu za ovo parkiralište. Kažu, prijava protiv N. N. lica i nikom ništa - tvrdi Verica Knežević, koja živi u Karađorđevoj ulici.
Izvor: Večernje Novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA