Najnovije

NIŠTA JOJ NIJE SVETO: Atina Ferari džukački napljuvala Novaka Đokovića!

Nakon što je srpsku javnost razbesnela gnusnim rečima na račun ubijene devojčice Tijane Jurić, posle čega je na kratko morala da napusti zemlju, Atina Ferari sada je napljuvala i Novaka Đokovića.

Atina Ferari (Foto: Instagram)

Učesnica obe poslednje sezone rijalitija "Parovi" Atina Ferari poznata je po dugačkom jeziku, a njene bljuvotine se danima prepričavaju po gradskim kuloarima. Još uvek se spominju njeni uznemirujući ispadi od prošle godine, kada je izbacila salvu gnusnih reči na račun ubijene i silovane Tijane Jurić, o čemu više možete da saznate OVDE.
Sada je odlučila da kaže šta misli o najboljem sportisti na svetu, našem Novaku Đokoviću, koji očigledno nije čovek njenog kalibra. - Jao, Novak Đoković mi je smešan - rekla je rijaliti zvezda za portal Espreso. - Hajde mogu da kažem da je zanimljiv lik, ali je kao frajer nula. Nikakav je! Kako gleda, kakav stav ima... Nikakav vala! - Deluje pogubljeno, baš mi je onako izbezumljen sav. Ne razumem ribe koje se lože na njega, šta li vide u njemu da mi je samo znati - navela je estradna plesačica. Komentare prepuštamo vama. Izvor: espreso.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA