Najnovije

SONJA IZ "VIDIMO SE U ČITULJI": Bila je opasna devojka, danas je žena fudbalera i izgleda ovako (FOTO)

Sonja Lazetić danas uživa u sigurnoj porodičnoj luci sa bivšim fudbalerom Nikolom Lazetićem. Međutm, njen život nije oduvek bio tako miran.

Sonja Lazetić (Foto: Jutjub)

Sonja je poznata po "ulozi" u filmu o kriminalcima u Srbiji koji su vladali podzemljem 90-ih godina, poput Željka Ražnatovića Arkana, Kristijana Golubovića, Kneleta, Mihajla Divca, Baneta Grebenarevića i Gorana Vukovića.

Tada 15-godišnja Sonja je imala veoma provokativan izgled, ali i ponašanje netipično za jednu tinejdžerku. Pričala je o životu na visokoj nozi i tome kako želi da postane poznati fotomodel.

"Hoću da budem fotomodel. Svi se pojave na pet minuta i opet potonu. Ja hoću uvek da budem na površini. Hoću da me uvek svi viđaju i znaju", unela se Sonja u priču. Inače, Sonja iz braka sa kontroverznim biznismenom Goranom Marićem Maretom, ubijenim pre nekoliko godina na Avali, ima dve ćerke i sina.

Takođe je dospela i u novinske stupce kada je 2001. godine sa Elenom Karić osuđena na osam meseci zatvora, uslovno dve godine, zbog posedovanja veće količine oružja velikog kalibra.

Danas se bavi ugostiteljstvom i izgleda ovako:

A kako izgleda porno film Mace Diskrecije koji je nedavno procureo u javnost, pogledajte OVDE. Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA