Najnovije

OTROVNIJI OD OPOZICIJE: Vladimir Đukanović napao Vučića i Nikolića!

Poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović, posle Zorane Mihajlović, potpredsednice Vlade, napao je šefa Aleksandra Vučića, kao i bivšeg predsednika SNS, danas predsednika Srbije Tomislava Nikolića.

Vladimir Đukanović (Foto: jutjub)

Đukanović je na društvenoj mreži Tviter napisao da nikad neće biti političar, jer nema stomak da se smeje DŽozefu Bajdenu, potpredsedniku SAD, koji je pre dva dana bio u poseti Srbiji.
To bi možda i prošlo nezapaženo da na fotografijama koje su objavljene uz tekstove o poseti važnog gosta iz SAD nisu nasmejani Vučić i Nikolić u društvu s Bajdenom.
- Nikad neću biti političar. Nemam stomak da se smejem Bajdenu. To mogu pravi državnici i političari, naučeni da suzbiju emocije - napisao je Đukanović na Tviteru.
Na opasku jednog od korisnika ove društvene mreže da građani Srbije nisu videli suzbijanje emocija, već samo srdačnost, Đukanović je napisao da to tako mora.
- Ne videsmo suzbijanje emocija, naprotiv, grljenje i hapšenje po ramenu s velikim i potvrđenim prijateljem Srbije - provocirali su Đukanovića, na šta je on naveo:
Đukanović nije odgovarao na pozive, a njegov stranački kolega Veroljub Arsić nije bio raspoložen da komentariše pisanije mlađeg kolege.
- Nisam to video. Ne bih komentarisao šta rade kolege na društvenim mrežama - kratko je poručio Arsić. Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA