Najnovije

ŠOKANTNI DOKAZI U MEDICINSKOJ DOKUMENTACIJI: Klintonova pati od teške neurološke bolesti i umire!

Hilari Klinton je ozbiljno bolesna. Novi dokazi i informacije ukazuju na šokirajuću ozbiljnost njene bolesti.

Hilari Klinton (Foto: Sinhua)

Prema obilju dokaza, ona pati od neurološke bolesti, a ovo stanje uključuje i demenciju. Demencija može bolesniku značajno skratiti život.
Tokom kampanje, kamere su svedočile o kašlju, teškom disanju, posrtanju i mucanju. Izgleda da ima tumora na jeziku, koji je uklonjen, ali je ostala rupa. Jedan od njenih najbližih saradnika je uhvaćen pred kamerama sa olovkom za hitno davanje injekcija.
Sada su procurile informacije o njenoj dijagnozi iz lekarske ordinacije u NJujorku. Prema procurelim dokumentima, Hilari Klinton su dijagnostikovani “kompleksni parcijalni napadi i subkortikalna vaskularna demencija”.
U dokumentu piše da Hilari Klinton ima simptome kao što su “pomračenje, nekontrolisani pokreti i gubitak pamćenja”. Na drugoj stranici lekarskog izveštaja se navodi da Klintonova “počinje da bude depresivna i frustrirana… ima sve češće mini napade, koji joj izazivaju kratke periode pomračenja”.
Kako bi se ovo stanje regulisalo, lekar je Klintonovoj “ povećao dozu antidepresiva i lekova protiv anksioznosti”
Klintonova i njen doktor negiraju ove informacije, ali su informacije dospele na društvene mreže i do alternativnih medija.
Iako se autentičnost procurelih dokumenata može dovesti u pitanje, mnoge informacije ukazuju da je Klintonova stvarno bolesna. Izvor: Katehon.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA