Najnovije

ŠTA JOJ JE OVO TREBALO: Prijovićka pokazala si*e, fanovi je žestoko isprozivali (FOTO)

Pevačica Aleksandra Prijović je, u ovom trenutku, jedna od najintrigantnijih dama na našoj estradi, kada se govori o mlađoj generaciji.

Aleksandra Prijović (Foto: Instagram)

Za to su svakako zaslužni i njeni hitovi "Za nas kasno je" i "Totalna anestezija", ali i veza sa Breninim posinkom, Filipom Živojinovićem. Mlada pevačica važi i za jednu od atraktivnijih na domaćoj sceni, zbog čega se njeni fanovi oduševe kada Aleksandra, na svoje društvene mreže, objavi svoju golišavu fotku. S obzirom da je sada letnji period, pratioci uživaju u fotkama Prijovićke u bikiniju. Međutim, neke slike izazivaju i negativne komentare, poput jedne koju je nedavno objavila. Radosno je želela da najavi nastup koji će sutra održati u Budvi, ali je završila kao meta prozivki, koje su vezane za njene grudi, silikone i način na koji najavljuje nastup. Dok su je jedni branili i pisali kako je ponosna na svoje telo i ne treba ni da ga krije, drugi su ipak bili razočarani i komentarisali da to nije način da se najavi koncert: "U vezi si srecna sa Filipom i dobra si pevacica. Ne razumem postavljanje slika u kojima su obaveštenja za koncerte, a grudi u prvom planu. Nema potrebe za time ako želiš ikad biti ozbiljno shvaćena", "Lajkovao sam sliku, iako znam da su ti grudi pune silikona, a protivnik sam svega što nije prirodno, samo zato što ti je glas prelep i prirodan", su samo neki od komentara.
A globalnom trendu razgolićivanja nije odolela čak ni ćerka prvog čoveka SAD-a Baraka Obame, a ako želite da vidite kako ona meša guzom sa podignutom suknjom, kliknite OVDE. Izvor: mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA