Najnovije

OSVOJILI STE "BELO ZLATO": Ovo je poruka ponosne Srbije našim košarkašima! (FOTO/VIDEO)

"Za mene ste i dalje bolji", jedna je od najčešćih poruka na društvenim mrežama nakon poraza srpskog tima u finalnom meču košarkaškog turnira na Olimpijskim igrama u Riju.

Radost Srbije (Foto: Sinhua)

Košarkaši Srbije poraženi su u finalu Olimpijskih igara u Riju rezultatom 96:66. Amerikanci su još jednom odbranili titulu na najvećoj sportskoj smotri, dok je za našu zemlju srebrna medalja jednaka zlatnoj, pošto postaje upitno da li se fizički superiorni igrači NBA lige zaista mogu srstati u istu kategoriju sa ostatkom sveta. "Orlovi" su parirali "drim timu" u prvoj četvrtinii igrali su maksimalno oprezno i koncentrisano. Ipak, protiv takve ekipe dovoljna je milisekunda opuštanja, da nepogrešivi Amerikanci steknu osetnu prednost što su učinili već u drugoj deonici. Ono što je Irving uradio u finalu Svetskog prvenstva 2014. godine, to je Kevin Durent uradio večeras. Uzeo je loptu u ruke i trojkama počeo da rešeta naš koš. Kako je vreme odmicalo prednost je rasla, a u jednom trenutku dostigla je i plus 40.
Ipak, u poslednjoj deonici naši momci su uspeli koliko-toliko da ublaže prednost, a tokom poslednjek zvuka sirene na semaforu je pisalo 96:66 za SAD.
Odmah po završeku utakmice, internet i ulice Beogada preplavili su ljudi, koji su uz pesmu i slavlje poručili našim košarkaškim asovima da su za nas oni i dalje najbolji na svetu.

Pogledajte slavlje u Beogradu: A ovako se slavilo u Novom Sadu: Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA