Najnovije

OVO JE MOŽE KOŠTATI IZBORA: Bliska saradnica Hilari Klinton radila za ekstremistički islamski magazin!

NJUJORK- Američka predsednička trka kao da ne može bez uzbuđenja i skandala. Elektronsko izdanje lista New York Post objavilo je da je Hjuma Abedin - ključna pomoćnica Hilari Klinton, kandidatkinje Demokratske partije za predsednika SAD – bila urednik lista za muslimane Journal of Muslim Minority Affairs koji je propagirao radikalne islamske stavove.

Hilari (Foto: Sinhua)

New York Post je doslovno napisao: „Glavna pomoćnica Hilari Klinton u aktuelnoj izbornoj kampanji punih deset godina je radila za radikalni muslimanski list koji je agitovao protiv davanja prava ženama i optuživao SAD da su same krive terorističke akte od 11. septembra 2001. godine“.
Isti list u istom tekstu ukazuje da Abedin – ukoliko Klintonova bude izabrana za predsednika SAD – može postati šefica aparata saradnika Bele kuće.          
New York Post tvrdi da je Journal of Muslim Minority Affairs "saudijski organ propagande".
Precizira da je taj list propagirao ograničavanje prava za žene i otvoreno pisao da su Sjedinjene Države – svojom neprijateljskom politikom prema muslimanima – isprovocirale teroristički napad na NJujork i Vašington.
New York Post posebno naglašava da Hjumina majka Saleha Abedin sve do danas glavni urednik Journal of Muslim Minority Affairs.
Izvor: fakti.org

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA