Najnovije

NISU ZNALI DA IH SNIMAJU: Napaljena Tamara Đurić se nagauzila dok je on sočno hvata za guzu! (VIDEO)

Poznata klaberka, Tamara Đurić, i bivša učesnica rijalitija "Farma" ne prestaje da provocira vrelim i provokativnim video snimcima i fotografijama.

Tamara Đurić (Foto; Fejsbuk)

Mada je sada u žiži javnosti zbog žestoke svađe sa starletom, Sorajom Vučelić, čini se da se ona ne potresa mnogo oko tog skandala. Na svoje naloge društvenih mreža i dalje postavlja slike iz noćnog života, ali i nje u atraktivnim izdanjima.
Video snimak koji je nedavno objavila je svakako oduševio, barem muški deo njenih pratilaca. Naime, usnimljena je kako pored bazena, u kupaćem kostimu, pozira u veoma izazovnim pozama, dok je fotograf slika. S obzirom da joj je guza jedan od glavnih aduta, naročito otkako je ugradila silikone u nju ne čudi što je forsirala da baš ona bude u krupnom planu, dok je fotograf otpozadi hvatao objektivom.
Ne zna se da li su znali da ih neko sa strane snima, ali s obzirom da je Tamara objavila video na svom Instagramu, očigledno je da joj se klip svideo.
Ostaje pitanje kako je bilo momku sa snimka dok je pravio ove sočne slike poznate klaberke, a sudeći po broju lajkova, njeni pratioci su oduševljeni.
Pogledajte OVDE kako žene mogu da ocene veličinu penisa, bez da zavire u gaće!
Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA