Najnovije

SARADNIK HILARI TEŽAK MANIJAK: Koristio sam svog sina kao mamac da bih imao seks!

NJUJORK- Entoni Vajner (51), američki kongresmen i suprug Hume Abedin, asistentkinje Hilari Klinton, dospeo je u središte skandala nakon što je otkriveno da je raznim ženama slao svoje provokativne fotografije. Međutim, to nije sve, pošto je još njegovog prljavog veša izašlo na površinu. Naime, Vajner se hvalio kako svog malog sina koristi kao "magnet za ženske".

Entoni Vajner (Foto: Jujtub)

Vajner je ženama slao fotografije svog međunožja, iako se pored njega u tom trenutku nalazio njegov četvorogodišnji sinčić DŽordan koji je spavao. Žalio se na "manjak akcije u spavaćoj sobi", i brineti koja je kasnije objavila njihovu prepisku pričao kao "ima seks sa suprugom jednom u dva meseca".
Prethodno je istoj ženi poslao fotografiju svog sina iz parka, i napisao komentar: "Mali već radi. Kao magnet za žene".
Fotografije malog DŽordana sa sličnim komentarima slao je na telefone bar devet različitih žena, prenosi "NJujork post".
Vajnera je supruga Huma Abedin konačno napustila, i to tek nakon što se na Tviteru pojavilo na desetine njegovih SMS prepiski sa raznim ženama.
"Posle dugotrajnog i bolnog razmatranja i truda da sačuvam brak, donela sam odluku da se razvedem od supruga. Entoni i ja ćemo i dalje raditi u najboljem interesu našeg sina, koji je najsvetlija tačka u našem životu. Tokom ovog teškog perioda, molim da poštujete našu privatnost", napisala je Abedin u otvorenom pismu medijima.
Izvor: NJujork post

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA