Najnovije

15 GODINA SAMOĆE NA CETINJU: Slobinoj ćerki u posetu dolazi samo jedan čovek!

Marija Milošević, ćerka bivšeg predsednika SR Jugoslavije Slobdana Miloševića, već 15 godina živi samačkim životom u svojoj kući na Cetinju.

Slobodan Milošević (Foto: Jutjub)

Ko bi rekao da vreme tako brzo prolazi pa da Marija Milošević sada ima pedeset godina, ali da stvar bude gora, već punih 15 godina ona živi u dobrovoljnom kućnom pritvoru! Nekada puna života i elana, vlasnica i urednica TV kanala Košava samovoljno se izolovala od javnost i od sebe. 
Neke stvari ipak ostaju iste. Marija je uvek volela kućne ljubimce, pogotovo pse. Baš dvoje takvih ljubimaca čuvaju kuć i nalaze se u dvorištu, čisto kao upozorenje svakom nepozvanom gostu koji se približi. Iako ima u vlasništvu dva džipa slabo izlazi napolje. Marija ima svog batlera i vozača, koji joj većinom donosi stvari do kućnog praga. 
Mediji spekulišu, da postoji još samo jedna osoba koja na redovnom nivou dolazi u njenu kuću. To je čovek koji se i najviše zadržava u njenoj kući a mediji tvrde da je sa tim čovekom Marija u romantičnoj vezi. 
Komšije imaju samo reči hvale
Po rečima njenih komšija, Marija izlazi vrlo retko ali se može videti. Mirna je, tiha i povučena, sušta suprotnost onoga što je nekada bila. Zli jezici bi rekli da je dobila i koji kilogram više. Komšije navode i da do sada nisu videli nikoga od porodice Milošević da je došao u posetu Mariji. 
Nama ostaje da do neke druge prilike samo nagađamo zbog čega je Marija danas u ovakvom stanju, nekadašnja vlasnica televizije, ljubitelj vatrenog oružja, devojka Ivana ''200 na sat'' i žena koja bi verovatno bila najbolji biograf Slobodana Miloševića, njenog oca.
Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA