Najnovije

TREBA ZNATI! Postoji 13 vrsta penisa, proverite koji je vaš, a koji su ženski favoriti!

Mnogi muškarci imaju potrebu da preispituju veličinu svog ponosa.

Ilustracija (Foto: beeg.com)

Ipak, kada je u centru pažnje muški polni organ, žene u stvari gledaju neke totalno druge stvari.
Oni se ne razlikuju samo po veličini i debljini, razlika je u detaljima.
Evo svih 13 tipova penisa:
1. Varljivo mali
Ovaj penis je u opuštenom stanju ne baš nekih dimenzija, možemo reći neprimetan. Međutim, tih nekoliko centimetra može da naraste i dva do tri puta.
2. Veliko razočarenje
Suprotno od zbunjujućeg tipa 1, ovaj se se klati u trenerci i ocrtava na farmerkama. Ono što ga razlikuje je trenutak u kome veličina postaje bitna, jer on tada naraste svega nekoliko centimetara ili uopšte ne naraste.
3. Krastavac
Ime sve govori. Ovaj penis je oblikovan i savijen kao krastavac. Savršen je u misionarskoj pozi, jer stimuliše klitoris i G-tačku. Omiljen je jednoj domaćoj starleti.
4. Košarkaš Ovaj ima debeli glavić i tanje telo, a odličan je za "zakucavanje", jer dobro prianja na zidove vagine. 5. Pečurkica Razlika između njega i čekića je u dužini. Pečurka ima još izraženiji glavić, ali kraće telo. Najbolja poza je od pozadi. 6. Krivak Jednostavno rečeno, ovo penis je zakrivljen u širokom luku. Najbolja poza je kašika ili obrnuta misionarska. 7. Zmijica Ovaj penis ide levo, pa desno, kao zmija. Iako njegov izgled možda neće impresionirati, osim kao čudo prirode, on u rukama dobrog majstora pravi čudo u krevetu. 8. Bucko Ovaj penis je širi, nego duži. Idealan je, jer savršeno prianja na zidove vagine, samo je bitno da je dobro podmazan. 9. Viršla Tanak je i ravan kao viršla, čak mu je i glavić širine kao i telo, što mu daje elegantni izgled. Međutim, on nije baš tako kul u seksu, koliko je lep. 10. Šargarepa Ovo je najpoželjniji oblik penisa većini žena. On je aerodinamičan. Tanak na kraju i posepeno se širi kako ide ka korenu. To mu omogućava lagani i bezbolan ulazak. Žene ga obožavaju. 11. Bilder Ovaj penis ima izražene vene na sebi. Pulsiranje njegovih žila pruža dodatno zadovoljstvo. Nešto kao prirodni vibrator. 12. Šar-pej Ovakav penis se uglavnom davi u svojoj koži. Žena se uvek pita da li je labav ili krut, veliki ili mali.  13. Jeti On je enormno dlakav i kao takav treba da bude deo izmišljenih priča. Žene zaista mrže da ga traže u moru vaših dlaka. Kom tipu pripada vaš ponos? Pogledajte OVDE erotsku ispovest: Imala sam seks sa dečkom stojećki, a onda nas je video njegov gazda... (18+) Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA