Najnovije

HILARI IZVREĐALA POLA AMERIKA: Oni koji ne glasaju za mene su rasisti, homofobi, seksisti i ksenofobi!

NJUJORK- Kandidatkinja demokratske partije za predsednika SAD – Hilari Klinton – sve više zaoštrava svoju izbornu retoriku.

Hilari (Foto: Jutjub)

Večeras je polovinu pristalica svog suparnika Donalda trampa nazvala „rasistima, homofobima, seksistima i islamofobima”.
U NJujorku, prilikom susreta sa onima koji su bili spremn da novcem pomognu njenu izbornu kampanju, rekla je:
„Grubo govoreći, polovina Trampovih pristalica može se se svrstati u grupu ljudi za koje ja govorim da su za žaljenje. To su rasisti, homofobi, seksisti, ksenofobi i islamofobi. Na žalost, sam Tramp ih podržava. On pozitivno ocenjuje njihove sajtove koji su ranije imali 11.000 posetilaca, a sada već imaju 11 miliona. Trampova retorika na Tviteru je uvredljiva, puna mržnje i podla”.
Neke od Trampovih pristalica ona je nazvala „nepopravljivima” i naglasila da oni „nisu Amerika”.
Na ovo je odmah odreagovala Kelien Kenveh, šef Trampove izborne kampanje. Ocenila je da Klintonova „vređa milione Amerikanaca”.
Posle nje se oglasio i Trampov savetnik DŽejson Miler, naglasivši: „Klintonova je skinula masku i pokazala svoj pravi prezir prema običnim Amerikancima”.
Indikativno je da Klintonovu na čistinu steruje i list Foreign Policy. Ocenio je da njeno optuživanje Rusije za hakerske napade sračunate na uticanje na ishod predsedničkih izbora u SAD ona može iskoristiti i kao opravdanje za otpočinjanje rata sa Rusijom. Utoliko pre što je Vladimira Putina već proglasila za „kuma krajnje desnog i opasnog nacionalizma”.
Izvor: Fakti.org

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA