Najnovije

ALBANCI U PANICI: Abnormalne pare potrošene na lobiranje za Hilari Klinton, Rama prizano!

Ako Hilari pukne, Albancima se ne piše dobro!
Albanci zajedno sa njihovim mentorima iz Tirane panično razbacuju pare za kampanju Hilari Klinton. Edi Rama priznao da je Tramp pretnja za njihove interese i odnose sa SAD, tvrdeći da bi njegova država mogla da izgubi naklonost Vašingtona.
Oni su u potpunoj panici zbog moguće pobede republikanskog kandidata Donalda Trampa na izborima za predsednika SAD jer od njega ne mogu da očekuju podršku za svoju kvazidržavu, saznaje se u diplomatskim krugovima. 
Zajedno sa svojim mentorima iz Tirane, Albanci sa Kosova, bacili su sve karte na pobedu Hilari Klinton i ne štede novac za pomoć njenoj kampanji.
- Albanci iz celog sveta gotovo su u obavezi da doniraju novac za kampanju Klintonove, koja je njihova osvedočena saveznica još od vremena kad je Bil Klinton bio predsednik SAD i u čije vreme je bombardovana SR Jugoslavija. Da Albanci ozbiljno strepe od Trampove pobede, potvrdio je i albanski premijer Edi Rama, koji je izjavio da bi Tramp, kao predsednik SAD, bio pretnja za Albaniju i američko-albanske odnose.
Ukoliko Donald Tramp pobedi Hilari Klinton, to bilo novo razdoblje za tzv. Kosovo, koje je i došlo do tzv. nezavisnosti zahvaljujući Vašingtonu. Zato su ovi izbori za predsednika SAD od životne važnosti i za Albance sa Kosova, ali i za njihove interese u ovom regionu. Zato ne čudi što se Rama praktično uključio u predizbornu kampanju u SAD oštrim rečima koje uputio na račun Donalda Trampa.
- Tramp je sramota naše civilizacije, pretnja za položaj Amerike na svetskoj sceni i iskorišćava neobrazovanost da izazove opasno antimuslimansko raspoloženje među svojim sledbenicima - poručio je premijer Albanije. Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA