Najnovije

DOLIJALI: Otkriveni napadači na vaterpoliste Partizana u Zagrebu!

Zagrebačka policija identifikovala je napadače na mlade vaterpoliste Partizana, a među njima se nalazi i jedan maloletnik.

Ustaški grafit (Foto: Fejsbuk)

Kako navode, dvojica 24-godišnjaka i jedan maloletnik osumnjičeni su za krivično delo telesne povrede zbog zločina iz mržnje.
- Tokom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da su u četvrtak 8. avgusta ove godine, oko 21.50 sati, oštećenima koji su bili u društvu još trojice maloletnika, (svi igrači omladinskog vaterpolo kluba iz Beograda), u Vlaškoj ulici prišli osumnjičeni te, kako je jedan od oštećenih nosio klupsku majicu, počeli ih vređati, a potom ih i fizički napali - navodi se u saopštenju policije. 
Osim toga, ističe se da je osumnjičeni maloletnik "zapalio pirotehničko sredstvo i bacio ga prema oštećenima, te su osumnjičeni zajedno s još dve zasad nepoznate muške osobe, rukama i nogama počeli udarati oštećene po celom telu, a zatim pobegli prema Ulici biskupa Galjufa". 
Jednom vaterpolisti je slomljen prst, a više njih je zadobilo udarce u glavu šipkama i rukama. Vaterpolisti nisu zadobili unutrašnje povrede, rekao je za RTS Dragan Tomašević, otac jednog vaterpoliste nakon napada. 
Iz policije navode da je vaterpolistima Partizana pomoć pružena u Klinici za traumatologiju, gde je utvrđeno da su lakše povređeni. 
- Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, a policijski službenici su nadležnom državnom tužilaštvu podneli poseban izveštaj. Kriminalističko istraživanje u smislu utvrđivanja identiteta još dve nepoznate muške osobe koje su bile među napadačima se nastavlja - dodaje zagrebačka policija. Izvor: index.hr

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA